UK Majoitus

Yleiset varausehdot

1. VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, alustava saapumisajankohta, sekä lähtöajankohta ja maksutapa. Varaus sitoo UK Majoitusta, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. UK Majoitus voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

2. SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Majoitustula on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15.00 ellei muuta ole sovittu ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä / tai erillisen sopimuksen mukaan.

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja majoitukseen sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään majoitustiloihin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja majoitusta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla tai muulla sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa UK Majoitus voi myydä majoitus edelleen. Jos saavut majoitustiloihin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua majoitustilaa ei ole vapaana, UK MAjoituksen on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen majoitus.

  1. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään saapumispäivää edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, UK Majoituksella on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

  1. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos uloskirjaudut ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi UK Majoitukselle viimeistään klo 16.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

  1. MAKSUT

UK Majoitus laskuttaa majoituksen sovitusti tai yleisesti käytettävissä olevilta luottokortilta. UK Majoitus  ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa,kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos UK Majoitus itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Jos majoitusta ei ole maksettu ennakkoon, on majoitus maksettava paikan päällä tai laskulla jälkikäteen. UK Majoituksella on oikeus tehdä kansainvälisten luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta. Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä UK Majoituksen määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta.

  1. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

UK Majoituksessa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa majoitustiloista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Turvallisuussyistä vain majoitustiloihin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään majoitustiloihin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

  1. VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

Vastaat itse omista matkatavaroistasi, ellei UK Majoitus ole ottanut niitä säilytettäväksi.

  1. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista tai sähkösavukkeen käyttämisestä majoitustiloissa, eritevahingosta), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat majoituksen tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.
Esimerkiksi: Sängyn turmeleminen, 350 euroa

10. ASIAKKAAN VASTUU SOPIMUSRIKKOMUKSESTA

Asiakas on aina korvausvelvollinen uloskirjautumisen yhteydessä asiakkaan poisviemästä pyyheliinasta, petivaatteista tai muusta majoitustilan irtaimesta esineestä, tai muusta UK Majoituksen omaisuudesta.

UK Majoituksella on oikeus laskuttaa tai veloittaa asiakkaan luottokortilta
nämä anastetut UK Majoituksen omaisuudet vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaisesti.

Pyyheliina 25 euroa / kpl
Petivaatteet 20 euroa / petivaatteen osa

Muu omaisuus harkinnanvaraisesti

  1. ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN

Majoitusvarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle majoituksen varaava on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssaan vai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä oltava huoltajan allekirjoittama, vapaamuotoinen lupalappu, jossa tulee ilmi alaikäisen nimi ja syntymäaika sekä majoittumisajankohta. Myös huoltajan nimi ja puhelinnumero vaaditaan.

  1. LEMMIKKIELÄIMET

Pienet kotilemmikkieläimet ovat tervetulleita majoitustiloihimme. Veloitamme lemmikeistä 10€ per yö (poikkeuksena Akselin Lomatupa 15€ per yö), Vloitus sisältää enimmillään kaksi lemmikkiä. Lemmikkien tuomisesta majoitustiloihin on aina ilmoitettava etukäteen ja sisäänkirjoittautunut majoittuja vastaa henkilökohtaisesti lemmikkinsä hyvinvoinnista sekä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista ja kuluista.
Lemmikit eivät saa aiheuttaa häiriötä.

UK Majoituksen ystävällinen maskottikoira ”Ringo” kulkee usein omistajan mukana  ja tutustuu mielellään kaikkien majoittujien eläimiin ja majoittujiin. Kerrothan, ellet pidä koirista, niin Ringo tietää jäädä kotiin.